Vinter i välfärden – Vårdslöst II

Vårdhemmet Vårdaga är Gerd Schyrmans domän. Hon är överläkare, hon är affärskvinna och hon är förtjust i stora vinster. Synd att pensionärerna är så vansinnigt fattiga bara. Det kräver åtgärder! Gerd åtgärdar hejdlöst och utan pardon. Priset får såklart någon annan betala.

Som vanligt speglar vi året som gått med skrattkramp och en och annan uppåtspark. I en tid då det känns som rubrikerna fetnar i ivern att verka mest förödande, behövs hoppfulla ögonglimtar och förlösande skratt. För som Lillbabs brukade säga: “Du får bara inte ge dig!”

Boka biljetter här!

Anders Dahlberg

Anders Dahlberg

Ensemble

Jag heter Anders och är nykomling i ensemblen. Jag har ett gemensamt förflutet med Henrik och har hållit teaterlågan hjälpligt brinnande med filmjobb sedan sekelskiftet ungefär. När jag inte repar gillar jag att skruva på min gamla bil och glo på film.

Anna-Klara Dahlén

Anna-Klara Dahlén

Ensemble

Tjo! Anna-Klara heter jag och är supertaggad på mitt andra år i Mölndalsrevyns ensemble!
När jag inte är ute med teatergruppen Fröken Ulf extraknäcker jag som servitris och sitter gärna med en stickning i händerna på fritiden.
De senaste somrarna har jag tillbringat i Småland, som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld (bl.a. som Emils mamma Alma, pigan Lina, och Nils Karlsson pyssling).

Anton Nordin

Anton Nordin

Ensemble

Jag heter Anton Nordin och efter att ha blivit botad från physalis är jag nu mottaglig för ännu ett år i Mölndalsrevyns ensemble. Det blir ett sjukt friskt återseende med många nya danssteg, sånger och karaktärer. Till vardags bär jag rollen som sambo, stödassistent, fotbollsfantast och cyklist ute på en ö utan hissar.

Elisabeth Petersson

Elisabeth Petersson

Ensemble

Jag heter Elisabeth Petersson och är ”nygammal” i revygänget med betoning på ny. För mina tio revysäsonger för tjugoåtta år sedan måste väl ändå vara preskriberade nu? Jag har lagt mitt jobb som förskollärare på hyllan och ägnar mig nu bara till att njuta av livet. Hur då njuta undrar kanske ni då? Spelar revy så klart!

Henrik Nyström

Henrik Nyström

Ensemble

Hej! Henrik heter jag, och det är dags för mitt andra år på scenen i Mölndalsrevyn. Jag är gammal studentspexare som efter rätt många års exil på ett Hisingenbaserat fordonsföretag fått en nytändning på scen. Resten av mitt liv går åt att läsa postmodernism och science fiction, gosa med min hund och titta på gamla boxningsmatcher.

Karin Mickelbo

Karin Mickelbo

Ensemble

Hallå, Karin här! För 19:de året i rad äntrar jag återigen Mölndalsrevyns scen för att roa och lite oroa.
Nytt för i år är att jag även svingar ordförandeklubban i föreningen.
Mina privata roller såsom, mamma, svärmor, farmor, sambo, kompis, tjänsteman spelar jag gärna när utrymme ges. Ser fram emot att återigen få möta Er kära publik!

Lena Gustafsson

Lena Gustafsson

Ensemble

Det har gått 23 år sedan jag stod på Mölndalsrevyns scen första gången och många karaktärer har passerat revy 😉
Lena Gustafsson är mitt namn, bor i Lindome med min familj, är en teaterspelande rektor som gärna har fötterna i humor och allvar i en livsbejakande dans. Det är i samspel med publiken som magi skapas.

Sara Sanzén

Sara Sanzén

Ensemble

Jag heter Sara och gör mitt tredje år i Mölndalsrevyns ensemble. Att spela teater är ett livselixir för mig och i revyn får jag kombinera det med sång och dans, vilket gör det värt att pendla från Ytterby. Förutom långpendlare är jag småbarnsmamma, gospelsångare och författarwannabe.

Tove Wiréen

Tove Wiréen

Regissör

Tove Wiréen heter jag, jobbar oftast som skådespelare i vanliga fall. När de ringde från Mölndalsrevyn och frågade om jag inte hade lust att regissera revyn i år blev jag innerligt glad, men också lite paff. Visserligen har jag skrivit och regisserat en del förut – men aldrig revy! Så jag är lite av en rookie i detta underbara gäng. Men minst lika peppad!