Revy-TV

I väntan på nästa revy!
Nu lyfts besökstaken och ger oss hopp om att få spela nyårsrevy som vanligt igen för er, vår kära publik. Fram tills dess kommer vi bjuda på smakprov och minnen under temat ”Revy-TV” hela hösten och vintern. Följ oss på Facebook och se uppdateringar här på vår hemsida.

#3: Elisabeth minns en scendebut
För 30 år sedan stod Elisabeth på Mölndalsrevyns scen och fick uppleva en ung grabbs scendebut. Grabben som senare skulle gå långt och bli en av landets mest välkända artist och skådespelare. Kan du gissa vem?

Från revyn ”Baktankar” 1991

#2: Manda minns den trasiga stolen
Mitt under pågående föreställning gäller det att tänka fort när en oväntad situation uppstår. Mandas kvicktänkthet får dock oväntade konsekvenser för en annan i ensemblen.

Från revyn ”Skrattehöjning” 2020

#1: Ejban minns Lennart Olssons allra sista föreställning i Mölndalsrevyn
Revyräven Lennart Olsson var med redan på 70-talet och startade Mölndalsrevyn. Under många år var han med i ensemblen och hans Kal och Hildur var alltid uppskattade inslag på scenen. ”Ejban” minns tillbaka på den allra allra sista föreställningen Lennart gjorde på Mölndalsrevyns scen. Gamla och nya revyare slöt upp och tackade honom lite extra med ett extrainsatt finalnummer. Tack för allt, Lennart.

Från revyn ”Babbels Torn” 2008