Om oss

Lär känna Mölndalsrevyn

Anna-Klara Dahlén

Ensemblen

En 28-årig skådespelerska från de småländska skogarna, som har nära till skratt. Hon sågs senast i “Bröderna Lejonhjärta” på Astrid Lindgrens värld sommaren 2017, där hon iklädde rollen som krigaren Duvdrottningen Sofia. Tidigare har hon medverkat i bland annat “Nils Holgersson” på Västanå Teater och spelat Emils mamma Alma på Astrid Lindgrens Värld. Med Mölndalsrevyn blir det revypremiär och den ses det fram emot med både spänning och glädje!”

Anton Nordin

Ensemblen

En 170 cm lång yttermittfältare född och uppvuxen i Göteborg. Gick i våras ut Skara Skolscen och blandar numera upp fotbollen med kaninpassning och spökande på Liseberg. Mölndalsrevyn 2018 blir Antons första produktion efter examen.

Henrik Nyström

Ensemblen

Ny på scen med Mölndalsrevyn är Henrik Nyström! Som gammal Chalmerist har han både stått på scen och regisserat otaliga studentspex. Nu efter 16 års exil hos en lokal fordonstillverkare på Hisingen har han beslutat sig för comeback på scenen.

Karin Mickelbo

Ensemblen

Karin arbetar som sångerska, artist och verksamhetsutvecklare inom skolan. I somras såg vi henne som gästartist hos Charlie McCoy. Hon har även spelat tillsammans med Claes Malmberg på Gunnebo slott. Karin har förut varit aktiv i folkteatern, sångensemblen Amanda m.fl och ställer sig på revyscenen för 18 året i år!

Lena Gustafsson

Ensemblen

En skådespelande pedagog med skolledaransvar där språk och kultur finns med i det dagliga arbetet. Skriver egna texter till olika rollfigurer som gärna uppträder på såväl konferens som fest. Utöver 22 år i Mölndalsrevyn spelar hon gärna fars och barnteater. Har även stort intresse av dockteater. Dans, rörelse, träning och yoga är en stor del i Lenas vardag.

Peter Nordstrand

Ensemblen

Skådespelare och improvisatör, utbildad på bland annat iO Theater i Chicago. Han har spelat, skrivit, regisserat, översatt och producerat föreställningar sedan 80-talet. Peter driver Scenkonstakademin Scentid och är konstnärlig ledare för Göteborgs improfestival samt delägare i Improbootcamp. Han har arbetat med bland andra Performing Arts School, Improverket, 2Lång, Gbgimpro, Improvisation & co och Kulturakademin Trappan och uppträder på senare tid en hel del utomlands.

Sara Sanzén

Ensemblen

Världens mest fobiska psykolog som aldrig har scenskräck om hon får vara någon annan. Står för andra året på scen med Mölndalsrevyn och har tidigare medverkat i Strängnäsrevyn, ART Göteborg och Fröa Konstnärliga Teater där hon spelat allt från Fröken Julie och Hamlets mor till en kaffespeedad ekorre och mördarsnigel. Älskar dialekter, dans och udda karaktärer och arbetar till vardags med att stärka barns rättigheter.

Tobias Herbertzon

Ensemblen

En entertainer som är mycket ute på förenings- och företagsjobb och underhåller med allsång eller prova på i dans. Håller populära ukulelekurser samt spelar teater. Produktioner under 2017 är Fars i Fjärås ”En gynnare i holken”, “Bara bus med Alfons Åberg”, Sommarfars i Borgholm “Rent mjöl i påsen”, Mordgåta på Aspenäs herrgård samt Revy i Fjärås “Den gamla Dansbanan”.

tobiasherbertzon.se